FlexFirst & Daan

"Wat mij het meest bevalt is de vrijheid om het op mijn eigen manier te doen"
- Daan van den Heuvel
Kennismaken? Bel mij terug!
Scroll om te ontdekken
Over Daan

“De dankbaarheid, dat vind ik echt geweldig.”

De intentie om Franchisenemer te worden had hij nooit, maar nadat Daan van den Heuvel in 2015 de sprong waagde, heeft hij geen moment spijt gehad. Met zijn 22 jaar ervaring in de uitzendbranche weet hij precies wat hij wil: overal 100% uithalen. Als zelfstandig ondernemer kan hij zijn tijd en werkzaamheden naar zijn eigen inzicht uitvoeren. Vanuit het kantoor dat hij deelt met collega ondernemer Junice, staat hij elke dag weer klaar voor waar het allemaal om draait: het maken van de perfecte match.

Lees meer over zijn ervaringen als Franchisenemer bij FlexFirst.

FlexFirst Daan
Interview

De verbinding maken tussen opdrachtgevers en flexkrachten, dat vind ik leuk!

Hoe was het om als eerste Franchisenemer te starten bij FlexFirst? “Als startende ondernemer had ik het in het begin met name druk met het opbouwen van mijn eigen netwerk. Voet tussen de deur krijgen en aan tafel mogen komen bij bedrijven! Na jarenlang voor een landelijke organisatie met veel naamsbekendheid gewerkt te hebben, ben ik als eerste Franchisenemer in 2015 gestart bij het destijds nog kleine FlexFirst. Dan moet je jezelf weer even bewijzen. Daarnaast moet je creatief zijn, lef hebben en weten waarin je jezelf onderscheid van de rest! Verder heb ik samen met de Franchisegever leuke, unieke acties uitgevoerd in de regio om nieuwe klanten binnen te halen. De combinatie zorgde voor een vliegende start en ik ben er heel trots op dat klanten die ik toen binnen heb gehaald, vandaag de dag nog steeds tot mijn vaste klanten behoren.”

Wat deed je voordat je bij FlexFirst begon? “Na mijn HBO opleiding Personeel en Arbeid ben ik direct in de uitzendbranche terecht gekomen. Bij het bedrijf waar ik destijds gestart ben, ben ik uiteindelijk doorgegroeid naar Senior Unitmanager. Een functie met veel verantwoordelijkheden, waardoor ik mijn tijd goed moest verdelen. Als ondernemer bepaal ik helemaal zelf waar, wanneer en hoe ik werk én ik geen verantwoording meer af te leggen over het al dan niet behalen van de KPI’s. Mijn doelen stel ik zelf! Die vrijheid bevalt me nog iedere dag.”

Zelfstandig ondernemer mét collega's

Waarom heb je gekozen voor FlexFirst? “Voor ik bij FlexFirst begon ben ik bij meerdere franchiseformules op gesprek geweest. Bij FlexFirst was de klik het beste en omdat je intensief gaat samenwerken was dat voor mij een belangrijk punt in mijn afweging. Daarnaast zat ik niet vast aan maandelijkse kosten, is FlexFirst transparant over de kostprijs en wordt er iets gedaan met ideeën die je als Franchisenemer aandraagt. Je bent écht een mede-bouwer aan de formule. Door de jaren heen is ook de dienstverlening van de Back Office steeds verder uitgebreid, dat is een belangrijk pluspunt! Zij nemen veel zaken uit handen, denken met je mee en ik kan dezelfde service en kwaliteit bieden als een grote uitzendorganisatie, maar er is veel meer ruimte voor maatwerk.”

Waarmee heeft FlexFirst je tot nu toe het meest verrast? “Ondanks dat ik zelfstandig ondernemer ben, heb ik toch collega’s. Samen doen we met regelmaat leuke dingen, van de jaarlijkse zomer BBQ tot een reis naar New York voor het tienjarig bestaan. Gezamenlijk successen vieren de organisatie zien groeien, dat is écht veel leuker dan alleen.”

FlexFirst Daan
video

Zo kan jouw dag eruit zien als ondernemer bij FlexFirst