FlexFirst & Corry

"Ik bepaal zelf waar en wanneer ik werk, dat zorgt voor een fijne werk-privé balans"
- Corry van de Craats
Kennismaken? Bel mij terug!
Scroll om te ontdekken
Over Corry

“Als ik ja zeg, gaat het geregeld worden.”

Met vele jaren ervaring in de uitzendbranche weet Corry van de Craats wel van wanten. Dat bleek al meteen in haar eerste week, toen ze het plaatsingsrecord van FlexFirst verbrak en een match maakte in minder dan vier minuten! Wat niemand had kunnen voorzien was dat drie maanden na haar start Corona uitbrak in Nederland. Dit heeft Corry op geen enkele manier afgeremd om van haar vestiging een succes te maken. Hard werken een creatief zijn, worden beloond! Inmiddels werken haar flexkrachten door heel Nederland bij diverse opdrachtgevers in de facilitaire sector.

Lees meer over haar ervaringen als Franchisenemer bij FlexFirst.

FlexFirst Corry
Interview

“Elke keer de match kunnen maken, geeft ontzettend veel voldoening.”

Hoe was het om als Franchisenemer te starten bij FlexFirst? “Ik kwam er al snel achter dat ik dit veel eerder had moeten doen! Elke dag ben ik weer blij met de keuze die ik heb gemaakt. De start ging soepel en snel, bij FlexFirst hanteren ze namelijk het ‘laadpaal-principe’. Dat houdt in dat je vanaf je eerste dag meteen aan de slag kunt. Alles is al geregeld! Van je e-mailadres tot een aankondiging op social media en van je visitekaartjes tot alle inloggegevens van de diverse jobboards waar FlexFirst bij is aangesloten. Dat is echt een warm welkom! Daarnaast hebben twee hele leuke onboardingdagen gehad met een klein groepje nieuwe starters  om meer bekend te worden met de organisatie, collega’s en procedures.”

Wat deed je voordat je bij FlexFirst begon? “Al sinds 2006 werk ik in de uitzendbranche, eerst bij een kleine lokale speler en later als Business Manager bij een grotere partij. Daarnaast heb ik nog een hele lange tijd in de Horeca gewerkt, gewoon omdat ik dat leuk vond. Ik ben het liefst altijd bezig, dat is natuurlijk gunstig als je kiest voor het ondernemerschap. Door aan te sluiten bij FlexFirst kan ik het beste uit mijn tijd halen, lekker bezig zijn met wat ik het leukste vindt om te doen: mensen blij maken met een leuke baan.”

Zelfstandig ondernemer mét collega's

Waarom heb je gekozen voor FlexFirst? “Toen de Recruiter van FlexFirst mij benaderde was mijn interesse meteen gewekt. Na een leuke telefonische kennismaking, ging het allemaal erg snel. Het eerste gesprek op het hoofdkantoor was meteen doorslaggevend, ik wist het meteen; dit is iets voor mij! Op eigen benen staan, zelf je aanpak bepalen, pionieren en dat dan mét collega’s op de Back Office die alles in goede banen leiden. Ik focus me vooral op het invullen van vacatures in de schoonmaak, daarin is de doorloop redelijk hoog. Dat vraagt onder andere om extra aandacht op de volledigheid van personeelsdossiers en een correcte urenverwerking. Bij FlexFirst heb ik me nog nooit zorgen gemaakt hierover, het is ‘gewoon’ goed geregeld.”

Waarmee heeft FlexFirst je tot nu toe het meest verrast? “Bij FlexFirst draait het niet alleen om uitzenden, maar ook om persoonlijke aandacht. Van kerstpakketten voor alle uitzendkrachten, een attentie met Valentijnsdag, een bloemetje omdat ik 1 miljoen omzet behaald had, tot het uitreiken van de LoyaltyCup voor een uitzonderlijke prestatie. Zo heb ik een van mijn contactpersonen in het zonnetje gezet omdat hij elke week weer zorgt voor het tijdig en correct aanleveren van de uren van destijds 50 flexkrachten die via FlexFirst werken. Dat is pas waardering!”

FlexFirst Corry